Ny webb till Science Park Skövde

Science Park Skövde – logotyp på mörk bakgrund

I samband med 20-årsjubileumet av Gothia Science Park tog beslutet att byta namn till Science Park Skövde. Som en del i detta arbete fick Mindius uppdraget att utveckla en ny webbplats till scienceparkskovde.se.

Science Park Skövde är viktig för hela Skaraborgs utveckling och webbplatsen är en digital knutpunkt för verksamheten. Fokus är att skapa en miljö där företag vill etablera sig, mötas, växa och utvecklas och självklart är dessa områden prioriterade på webben.

Innehållet kommer att succesivt jobbas upp av parkens egen personal och nya funktioner kommer att tillföras under resans gång. Exempelvis kommer hela administrationen runt event att digitaliseras för att bli mer rationell.

Webbplatsen snurrar i publiceringssystemet Wagtail som använder en teknikstack med Google Cloud Platform, Docker, CoreOS, Python, Django samt ett antal stödsystem för övervakning och felhantering mm.

Är du också nyfiken på en ny webbplats? Kontakta Christer Hedman för mer info på 0706-833533 eller christer.hedman@mindius.se.