Redesign av Skövdevillan

Vi har jobbat tillsammans med Skövdevillan sedan 2011 och på nära håll bevittnat en fantastisk utveckling av företaget. Den första webbplatsen vi utvecklade var en superenkel ”onepage”. Redan 2013 var det tydligt att Skövdevillan hade ett koncept som fungerade och då utvecklade vi en ny sajt baserad på WordPress. Under 2019 var det åter dags att förädla webbplatsen vidare för att kunna fånga upp människors husdrömmar ännu bättre.

Inga standardhus

En stor förändring från tidigare är att vi tagit bort konceptet ”standardhus” som är vanligt hos andra hustillverkare. Anledningen är att Skövdevillan inte jobbar på det sättet längre. De flesta andra hustillverkare utgår ifrån standardhus som sedan husköparen kan modifiera inom vissa ramar. Fördelen med att bygga hus tillsammans med Skövdevillan är att du får ett unikt hus helt enligt dina önskemål.

”Vi har en hög kvalité i vårt standardsortiment med noga utvalda produkter från några av landets bästa leverantörer.”

Låt bilderna inspirera

För att visa bredden och flexibiliteten använder vi nu uteslutande kundernas egna hus för att inspirera besökarna på webbplatsen. Att visa hus på bra sätt finns det en annan bransch som gör väldigt bra – nämligen fastighetsmäklarna. Vi sneglade lite på hur de visade sina objekt och hittade ett eget sätt att skapa samma stämning. Utgångspunkten är att använda bra bilder och komplettera med kort beskrivning och grundläggande fakta. Redaktörerna har stor frihet att skapa unika sidor som lyfter fram det specifika huset på bästa sätt.

Besök skovdevillan.se