Facelift till RevisorsCentrum

revisorcentrum-foto-tuana-2_1CROP-21

RevisorsCentrum är ett fristående redovisnings- och revisionsföretag som varit kund hos Mindius under lång tid. Redan under 2013 utvecklade vi en webbplats baserad på WordPress och denna har fått snurra mer eller mindre oförändrat tills nu.

Kunden var fortfarande mycket nöjd med själva grundkonceptet så vi beslutade om att göra en så kallad “facelift”, det vill säga uppdatera själva gränssnittet för en modernare upplevelse. Under de år som gått sedan första lanseringen har både teknik och besökarnas beteende förändrats. Mobilskärmar har fått bättre upplösning, besökare på desktop sitter på större skärmar och besökarnas förväntningar på en webbplats är höga. Att snabbt skapa rätt känsla för ett bolag har aldrig varit viktigare – en webbplats speglar förtroendet för företaget och dess varumärke.

För RevisorsCentrums del innebar det att vi skapade en ny och tydligare meny för navigationen, vi breddade även ut grundmallen och ökade storleken på bilderna. Kunden jobbade fram revideringar av texterna och fotograf Tuana Fridén tog nya miljöbilder. Personalen är företagets viktigaste resurs så de har fått ta stort utrymme i uppdateringen.

Webbplatsen hittar du här:
revisorscentrum.se