Dubbel webb till Sweden Game Arena

Illustrationer till Sweden Game Arena

En webbplats som hjälper Sweden Game Arena att kommunicera bättre, vara tydligare och lyfta fram fördelarna nära samarbete.

Våren och sommaren 2020 arbetade vi tajt tillsammans med ett team från Sweden Game Arena. Där fanns representater från alla delar av Arenan. Högskolan, Skövde Kommun, Spelföretagen, Inkubatorn tillsammans med Jennifer Granath som var ny kommunikatör och projektledare Magnus Ling. Utmaning var att lyckas lyfta fram alla dessa delar. Just kombinationen mellan företag, akademi, kommun och startups är Arenans styrka och något unikt i branschen.

Kraven på webben var också att redaktörerna skulle ha stor frihet att förändra och jobba med innehållet. Därför har vi skapat ett helt bibliotek med moduler som går att bygga ihop helt fritt för att skapa sidor som presenterar innehållet på bästa sätt. Sidan är byggd i Django med Wagtail som CMS.

Nu har de en webb som kan förändras i takt med deras behov. Ett levande nyhetsflöde, sidor som tydligt visar de olika delarna och allt vad Sweden Game Arena representerar och funktioner som Lediga Jobb som hjälper deras företag att attrahera nya personer till deras team.

Se resultatet på swedengamearena.com

Dessutom har vi klonat sajten och skapat ett mörkt tema till Sweden Game Conference. Med stark igenkänning knyter vi Konferensen närmre Arenan, men tydliggör också skillnaden i vad som är vad. Se swedengameconference.se