Ny webb online för Forsbergs Mäklarbyrå

Nu har vi lanserat en ny webbplats för Forsbergs Mäklarbyrå i Skövde. Arbetet med en fullständigt redesign har pågått under en längre tid och resultatet är en modern och stilren webb som sätter kundernas objekt i centrum.

Mindius står för både koncept, teknik, utveckling och driftplattform. Själva designen har framgångsrikt arbetats fram i tätt samarbete med kunden. Till denna lösning har vi använt Django som ramverk eftersom det ger oss stor frihet för att skapa en helt kundspecifik lösning samtidigt som det ger ett mycket bra stöd för att utveckla snabbt och rationellt.

All information om objekten som är till salu hämtas från ett affärssystem från Vitec via ett nytt API. Även bilder hämtas från affärssystemet och bearbetas sedan av Django för att optimeras för användningen på webben.

"Forsbergs Mäklarbyrå är en mäklare med passion för goda affärer och vackra hus. De är ett fristående och bankoberoende familjeföretag som erbjuder starkt personligt engagemang och en stor respekt för kundernas integritet. Den geografisk tyngdpunkten ligger på Skövde men har genom åren vuxit till att omfatta området mellan Vänern & Vättern, ett område med många vackra lägen ofta sjönära."

Besök hemsidan på adressen forsbergshuset.se.