Vi har funnit vår e-handelspraktikant!

Tisdag 22 januari 2013 av Christer

Valet föll på en ung man vid namn Axel som har sina rötter djupt rotade i den Skaraborgska myllan, närmare bestämt i Tidaholm. Vi hälsar honom varmt välkommen till oss på Mindius!

Bakgrund
Jag heter Axel Andersson och kommer från metropolen Tidaholm. 2000-talet började med tre års mediestudier vid Högskolan i Skövde. Där jag främst fokuserade på användbarhet, interaktionsdesign och användarvänlighet.

2003 påbörjade jag en spännande resa som professionell pokerspelare, något som resulterade i just många spännande resor. Jag arbetade hårt med att förbättra mitt eget spel men fick även rollen som affiliate och arbetade med att marknadsföra företaget där jag spelade.

2012 blev ett mörkt år i min pokerkarriär. Bolaget där jag spelade på gick i konkurs och detta blev ett naturligt avslut på min pokerkarriär.

Vägen till Mindius.
I och med att jag har en bakgrund inom media och ett stort intresse för design, webb och layout kändes det naturligt att söka sig till Mediebranschen. Genom min dåvarande jobbcoach fick jag tips om att det fanns ett flertal växande medieföretag i något som kallades Gothia Science Park i Skövde.

Ett av dessa företag var Mindius som valt att arbeta med WordPress, ett publiceringsverktyg som jag själv precis börjat lära mig hantera. Mindius producerar även responsiva hemsidor, vilket betyder att sidan automatiskt anpassar sig till användarens skärmyta. Därmed en hemsida som fungerar på en dator, surfplatta och smartphone. Vilket kändes rätt i tiden och viktigt att lära sig mer om.

Efter ett bananskal, tre e-post och tjugoåtta trappsteg sitter jag här med ett leende på läpparna och stormtrivs!

/Acke