En månad med nya Mindius passerade i rasande fart

Den senaste månaden flög iväg. Vi på Mindius har jobbat hårt med intern förändring såväl som en rad nya projekt. En spännande ny kund är Skövde Kommun där vi kommer utveckla en lättläst webbtidning för projektet Black & White. Vi har även upplevt en mycket trevlig ketchupeffekt när det gäller antal förfrågningar från både nya och gamla kunder.

Ny medarbetare

I början av november började Linda Hedman en anställning hos oss. Linda har under november tagit över vår ekonomifunktion och kommer även jobba som webbredaktör åt våra kunder. Förutom Linda så började även Jens Lindberg en tremånaders praktikperiod. Under praktiken kommer Jens att förkovra sig inom design och utveckling för WordPress.

Månadens tips – trello.com

Under november började vi använda trello.com för att organisera oss själva och några av våra processer. Trello är en tjänst för att hantera ”att-göra-listor” och passar suveränt bra till mindre arbetsgrupper och projekt där det finns stora behov av flexibel struktur och samverkan mellan människor. Dessutom är den gratis!