Ät dig friskare - Katarina Skogfält

Ät dig friskare med riktig mat

Måndag 1 juni 2015 av Camilla

När Katarina Skogfält startade upp företaget Ät dig friskare så fick Mindius förtroendet att skapa en ny webbplats från grunden. Katarinas erbjudande handlar om att ge personlig kostrådgivning som är speciellt framtagen för diabetiker. Ett hedervärt uppdrag tycker vi.

När ett av mina barn fick typ 1-diabetes insåg jag hur mycket omedveten mängd socker vi får i oss utan att ens reflektera över det eller ens veta om det. Hennes blodsockerkurva var otroligt instabil. En blodsockerkurva jag ansåg att hon inte skulle behöva leva med. Det väckte ett mål inom mig – att ge mitt barn den kost som gör att hon fortfarande kan njuta av kosten och samtidigt ha en stabil blodsockerkurva.

Katarina ville ha en mjuk och stilren framtoning så webbplatsen är ganska avskalad med få färger i själva mallen. På så sätt får även bilderna i inläggen mer fokus. En blogg ligger med som en naturlig del av webbplatsen och den använder Katarina som ett sätt att sprida kunskap och bildning. Samtidig driver bloggen givetvis trafik och kunder till hemsidan.

Den nya webbplatsen snurrar nu på vår driftplattform för WordPress  och Katarina jobbar vidare med innehållet själv.

Du hittar hemsidan på atdigfriskare.se.