Mobilanpassade webbplatser för alla skärmstorlekar

Vad vi gör

Mindius är en komplett webbyrå som tar ditt projekt från start till mål. Vi erbjuder utveckling av traditionella webbplatser, webbapplikationer, systemintegrationer och appar.

För moderna lösningar är gränserna flytande mellan marknadsföring, användarupplevelse och teknisk innovation. Vår filosofi är att förena alla dessa dimensioner till en fungerande helhet.

Söker du en kreativ, lyhörd och mycket tekniskt kompetent partner så har du hittat rätt!

Idé & design

Idé & design

Vilka mål vill du uppnå med din satsning? Vi ställer rätt frågor för att ta din satsning ett steg längre.

Stor vikt läggs på att skapa struktur och god design för att ge dina besökare och användare rätt upplevelse.

Responsiv webb

Responsiv webb

Samma webbplats funkar för alla typer av enheter oberoende av skärmstorlek.

Webbplatsens beteende och layout anpassas för smarta telefoner och surfplattor – utan att behöva separata webbsidor för dessa!

Kod & utveckling

Kod & utveckling

När vi utvecklar kundspecifika webbapplikationer jobbar vi gärna med Django och React, i övrigt använder vi WordPress som primär plattform. Vi har omfattande kunskaper inom de områden som krävs för att bygga långsiktiga och robusta lösningar.

Varje lösning vi utvecklar grundar sig i en djup förståelse av kundens verksamhet, problemställning, behov och möjligheter.

Marknadsföring

Marknadsföring

Vi planerar, genomför och följer upp smarta och kreativa kampanjer tillsammans med våra kunder.

Från en palett av olika verktyg använder vi de som är mest lämpliga beroende på mål och kundgrupp. Det innebär att vi jobbar mycket med sociala media, sponsrade länkar, e-postutskick och andra digitala kanaler.

Drift & Support

Drift & Support

De flesta av de webbplatser och lösningar vi utvecklar driftas på ett svenskt datacenter som kör OpenStack för virtualisering. Ovanpå det lagret har vi utvecklat en arkitektur med CoreOS och Docker samt en rad verktyg som möjliggör automation enligt principer för DevOps.

Supportavtal utformas baserat på behov och önskemål.

Webbredaktör

Många kunder väljer att anlita oss för att uppdatera deras webb.

För att undvika en webb med föråldrad information och gamla nyheter så erbjuder vi redaktörsavtal. Då tar vi hand om att både påminna och praktisk uppdatera webben med jämna intervall under året.