MK Bussresor

MK Bussresor

PIGG 30-ÅRING  I NY KOSTYM

Under 30 år har MK Bussresor arrangerat och genomfört buss- och gruppresor till spännande destinationer i Sverige och Europa. Med sitt säte i Skara är de en välkänd bussresearrangör i Mellansverige och ligger i framkant både när det gäller god komfort och spännande koncept för sina resenärer.

Under december 2013 fick Mindius det inspirerande  uppdraget att  designa och utveckla en ny webbplats.  Resultatet lanserades i slutet på januari 2014 och har tagits emot mycket väl. Hittills har samtliga nyckeltal förbättrats jämfört med samma period föregående år, både när det gäller besöksstatistik och beteende på webbplatsen samt konvertering av besökare till kunder i form av bokningar.

Eftersom människor bokar resa utifrån individuella förutsättningar och preferenser så har vi skapat flera olika sätta att navigera fram till drömresan. T ex via resekategori, land, kalender eller sökning. Bokningen sker sedan antingen via telefon eller direkt online via en integration mot affärssystemet Rebus.

Webben är byggd med WordPress som plattform  och naturligtvis är den lätt att administrera för personalen på MK Bussresor. Givetvis är webbplatsen även sökmotoroptimerad och mobilanpassad.

mkbussresor.se

MK Bussresor Gotland Lamm