Spännande uppdrag till SVAB Hydraulik

Mindius har idag fått klartecken på en nytt spännande uppdrag där beställaren är SVAB Hydraulik AB i Hallsberg. Uppdraget innebär att Mindius kommer ansvara för utvecklingen av användargränssnittet i ett nytt webbaserat system.

I det intuitiva systemet ska SVAB:s kunder själva kunna konfigurera hur knappar och kontroller ska positioneras på joystickhandtaget L8. Det kompletta underlaget skickas sedan som en offertförfrågan till säljavdelningen vilket kommer rationalisera och kvalitetssäkra hela processen för både kund och säljare.

Den stora utmaningen i uppdraget är skapa ett användargränssnitt som hanterar alla de kombinationer av knappar och kontroller som erbjuds. Dessutom måste beroenden och konflikter hanteras när det gäller positioneringen av dessa.

Systemet kommer lanseras i samband med världens största maskinmässa 11 april, Bauma i München. Uppdraget sker i tätt samarbete med SVAB:s egna utvecklare som ansvarar för utvecklingen av systemets back-end.

SVAB är marknadsledande när det gäller styrsystem för tiltrotatorstyrning med över 40000 styrsystem i fält. Bolaget har även en mycket stark produktportfölj av både styrreglage och styrelektroniklösningar vid sidan av sina väl beprövade hydrauliklösningar. SVAB säljer komponenter och plattformslösningar till alla tiltrotatortillverkare och de flesta maskinhandlare.

Vi utvecklar innovativa system och komponenter för maskinstyrning som innebär effektiva, ergonomiska och säkra förarmiljöer med verklig körglädje. Vi har ett tydligt fokus i att ingen ska stå närmare maskinföraren än vi.

Läs mer på hemsidan svab.se.