Skaraborg Invest får ett nytt visuellt uttryck

Under förra veckan lanserade vi en ny webbsida till Skaraborg Invest. Projektet har pågått under några veckors tid och innefattat ett helt nytt webbkoncept gällande design, utformning och kommunikation där vi lagt mycket fokus på att tydligt presentera portföljbolagen.

Arbetet har innefattat utveckling, drift och flytt av innehåll från den äldre webbplatsen. Vi har tagit vara på Skaraborg Invests grafiska element och färger för att inte tappa igenkänningen till verksamheten. I ett tätt samarbete med Carl Henrik Ohlsson, vd på Skaraborg Invest, har resultatet landat i en mer stilren webbplats med ett helt nytt visuellt uttryck. Webbplatsens främsta fokus är att visa personerna bakom portföljbolagen, berätta vad de gör och har åstadkommit genom investeringen.

Skaraborg Invest är ett lokalt riskkapitalbolag som skapar förutsättningar för nytt företagande och nya arbetstillfällen i Skaraborg. Företagets bolagsportfölj består idag av 11 olika företag som allihop fått stöd till att utveckla sina idéer och verksamheter. Bland bolagen finns en rad framgångsrika och spännande företag, så som Minna Technologies, Videquus, Forsway och Stunlock Studios.

Vi på Mindius tog några ord med Carl Henrik Ohlsson för att få inblick i hans tankar om vårt jobb med webben.

Varför valde ni att ta ett nytt grepp om Skaraborg Invest sajt?
– Skaraborg Invests webbsida är vår främsta marknadsföringskanal för att attrahera innovativa digitala företag och start ups till vårt lokala riskkapitalbolag: För Skaraborg i tiden!

Vad är det främsta syftet med er nya webb?
– Syftet med vår relansering är att nå fler intressanta innovativa företag i Skaraborg och få dem att stanna här och utvecklas i en fantastiskt bra arbets- och boendemiljö med tillgång till spetskompetens och skön livskvalitet.

Varför valde ni Mindius som leverantör till projektet?
– Mindius är en god granne i Gothia Science Parks- miljön som har bred kompetens samt nytänkande inom webbutveckling, som gett oss ett fräscht visuellt uttryck i och med denna lansering.

Vill du testa dina investeringsmöjligheter eller är du bara nyfiken på resultatet? Du hittar sajten på skaraborginvest.se