Jonsboda Café & Camping - Responsiv webb för folk i farten

Göta Kanals minsta och kanske charmigaste campingplats heter Jonsboda Café & Camping och ligger mellan Töreboda och sjön Viken i Västergötland. Campingen ligger så nära kanalen att du nästan kan doppa tårna i vattnet från husvagnen eller husbilen. Jonsboda Café & Camping drivs av syskonen och entreprenörerna Urban och Yvonne Brånfelt som även äger och driver Pensionat  & Restaurang Prästgården samt resebolaget Upplevelsepaket.

För en campingplats av idag är det mycket viktigt att relevant information finns lättillgängligt på webben.  Campinggästerna bestämmer sig ofta i sista minuten vart man vill stanna till och då måste det vara enkelt att surfa in från telefonen eller läsplattan för att boka stuga, husbil-  eller husvagnsplats.

Jonsboda Café & Campings responsiva design gör att webbplatsen automatiskt anpassar sig till skärmstorleken i mobiler och läsplattor. Webbplatsen är byggt med plattformen WordPress som är ett lättadministrerat verktyg som gör det enkelt för kunden att uppdatera och arbeta med webbens innehåll.

Kika in till Göta Kanals närmaste camping på jonsbodacamping.se