Ny webb till Jula Logistics

Jula Logistics startsida

Jula Logistics är ett framgångsrikt logistikföretag och en del av den stora koncernen Jula Holding. I dagens samhälle måste logistiken vara både effektiv och hållbar, vilket är något som Jula Logistics arbetar hårt med. Under Retail Awards 2020 vann de priset "Årets logistikssatning".

Tillsammans med andra regionala företag i Skaraborg samt Falköpings kommun så utvecklar Jula Logistics Sveriges mest attraktiva, effektiva och hållbara logistikområde på Marjarp i Falköping. De har lång erfarenhet och bred kompetens inom logistik och erbjuder logistiklösningar samt logistikfastigheter.

Jula Logistics har hållbarhet och miljöhänsyn i fokus och t ex väljer de att flytta så mycket gods som möjligt från väg till järnväg för att minska koldioxidutsläppen med hela 97%. Förutom Jula AB så är Postnord en av Jula Logistics kunder.

Med den flerspråkiga webbplatsen kan företaget enkelt snyggt och enkelt presentera sin verksamhet. Det finns möjlighet publicera nyheter för att visa vad som händer i företaget och berätta om viktiga milstolpar. Sidmall och backend har vi till stora delar återvunnit från Jula Holdings webbplats som vi utvecklade under 2020.

Besök gärna julalogistics.se