Ny webb till Cornelis mekaniska

I början av vecka 27 lanserade vi Cornelis mekaniska nya webbplats. Projektet har pågått sedan några månader tillbaka och har omfattat ny grafisk profil, design, nytt innehåll, utveckling och drift.

I arbetet med den nya webben har vi lagt stor vikt i verkstadens tjänster och projektreferenser för att förtydliga deras erfarenhet och långa kunskap inom branschen. Målet är att öka synligheten för att kunna nå ut till fler aktörer och privatpersoner som är intresserade och nyfikna på verkstadens tjänster.  Cornelis mekaniska ska vara den naturliga samarbetspartnern inom vattenkraft och mekanisk legotillverkning. Webbplatsen blir därför grunden för verkstadens kommunikation och det nya digitala ansiktet utåt.

Cornelis mekaniska grundades 1980 och har idag 5 anställda. Verkstaden erbjuder renovering och tillverkning av turbiner till småskaliga vattenkraftverk och legotillverkning för industrin i Västsverige. Tillsammans bildar företaget en liten, flexibel partner med stort engagemang och lång erfarenhet inom branschen.

Vill du veta mer? Sajten hittar du på cornelismek.se