Mindius söker praktikant inom e-handel

Torsdag 29 november 2012 av Christer

Praktikbeskrivning

Mindius söker en praktikant som är intresserad av lära sig mer om e-handel och hur det går till att bygga upp en webbshop. Praktikanten kommer delta i det praktiska arbetet med att bygga upp sortimentet i en webbshop som ska lanseras i början av 2013. Därefter finns möjlighet att delta i andra webbprojekt. Vi tänker oss en omfattning på 3 månader heltid.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För att vara kvalificerad till praktikplatsen krävs en relevant utbildning inom webb eller motsvarande. Arbetsprov, referenser eller annan dokumenterad erfarenhet inom området är givetvis meriterande. Goda kunskaper i svenska samt verktygen Photoshop, Word och Excel är ett krav. Som person bör du vara noggrann, nyfiken och motiverad.

Kontakt och ansökan

Frågor och ansökningar skickas via e-post till Christer Hedman på Mindius AB. Sista ansökningsdag är 2012-12-07. Praktikstart omgående (eller senast vecka 2, 2013).


0500-27 20 53 (direkt)
0706-83 35 33 (mobil)

Mindius är en komplett webbyrå som tar webbprojekt från start till mål. Vi erbjuder strategi, webbdesign, utveckling och innehåll som lyfter våra kunders varumärke. För driftsatta webbplatser erbjuder vi en rad tjänster kopplat till löpande marknadsföring och underhåll. Vi erbjuder även drift på egna servrar. På så sätt tar vi helhetsansvar för webb, e-post, backup och support åt våra kunder.