Mindius lanserar webbplats för Jula Miljö & Energi

front-jula-miljo-energi-mindius-nyhet

Jula Miljö & Energi bildades i början av 2020 som ett dotterbolag i den familjeägda koncernen Jula Holding. Via bolaget ska Jula göra gröna investeringar inom miljö- och energiområdet via fem affärsområden.

Initialt har stora investeringar i vindkraft gjorts med målet att producera minst lika mycket elkraft som koncernen själv förbrukar. En annan viktigt område handlar om investeringar i innovativa och skalbara bolag med tydlig hållbarhetsprofil. I nuläget finns en portfölj med ett tiotal spännande bolag där Jula vill vara en katalysator för att snabba på utvecklingen mot en grönare framtid.

Själva webbplatsen är en förädling av den sajt som används för Jula Holding. De anpassningar vi har gjort för Jula Miljö & Energi handlar om att förmedla en tydlig miljöprofil via en delvis egen grafisk profil. Målet är att tydligt visa vilka affärsområden man jobbar inom och att nya affärspartners ska hitta till bolaget och vilja ta kontakt. Vi använder filmklipp för att både skapa en känsla och förståelse för bolagets verksamhet och som kompletterar övrigt textinnehåll.

Som tidigare finns en API-koppling till Cision som hanterar pressreleaser. Från deras system hämtas alla nyheter som sedan visas automatiskt på webbplatsen. Webbplatsen använder Wagtail som CMS.

Du hittar sajten här: julamiljo.com