Mindius lanserar ny webb åt fyra IUC-bolag

4 IUC företags webbplatser i mobil

Under 2021 har vi lanserat ny webb till IUC Syd, Techtank, IUC Norr och IUC Kalmar som är en del av nätverket IUC Sverige. IUC-nätverket har som mål att bidra till en stark svensk industri, att skapa tillväxt och arbetstillfällen.

Alla webbplatser är en “klon” från IUC-bolaget IDC West Swedens webbplats, som Minidus utvecklat sedan tidigare. En klon innebär att webbplatserna har samma tema och grundfunktionalitet. Varje webbplats har sedan vidareutvecklats med funktioner efter bolagets egna behov.

Utifrån IUC-nätverkets nya grafiska profil har Mindius skapat en webbplats åt varje IUC-bolag med anpassad design och låtit varje webb få sin egen prägel. Webbplatserna är baserade på plattformen WordPress och kan hantera flera olika språk. Sidmallarna är dynamiska och ger redaktören stor frihet att enkelt variera layout på sidorna efter eget behov. Det finns ett stort bibliotek av av moduler att välja mellan för att presentera innehållet på bästa sätt.

IUC-bolagen arrangerar många event och vill kontinuerligt uppdatera sin webb med nyheter. Därför har vi lagt fokus på att snyggt och användarvänligt presentera event och nyheter. Både nyheter och event har en filtreringsfunktion.

Logotyper och grafisk profil har Morot utformat.

Besök gärna webbplatserna på följande adresser:

iucsyd.se

techtank.se

iucnorr.se

iuc-kalmar.se