Nu söker vi webbutvecklare, designer och IT-Tekniker

Onsdag 24 februari 2016 av Christer

Vill du bli en del av ett framgångsrikt team, jobba med intressanta koncept i spännande projekt och dessutom fortsätta att utvecklas i din yrkesroll? Välkommen till Mindius!

Mindius är ett etablerat företag med en stor och växande kundkrets. Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och söker flera nya medarbetare. Vi är i dagsläget 5 personer som jobbar i fräscha lokaler i centrala Skövde.

Webbutvecklare

Förutom att skapa genomtänkta och responsiva webbplatser jobbar vi mer och mer med digitalisering i ett bredare perspektiv. Det kan handla om att omsätta affärsprocesser i webblösningar, systemintegrationer mot affärssystem eller andra kundanpassade system med en front mot webben. Visa annons.

Designer / AD

Att jobba som designer på Mindius innebär att perspektivet kan skifta från affärsmässiga strategier och marknadsföringskoncept till nördiga UXD-uppdrag för kundanpassade system. Tyngdpunkten i jobbet ligger på koncept för digital marknadsföring i allmänhet och webbdesign i synnerhet. Visa annons.

IT-Tekniker

I nuläget marknadsför vi oss som en webbyrå men har även ett verksamhetsområde med fokus på intern och extern drift och support av infrastruktur och olika IT-lösningar. Vi har sedan tidigare ett antal rullande serviceavtal men under 2016 kommer vi att utveckla området och behöver nu förstärkning av ytterligare en IT-tekniker. Visa annons.