Inget kan stoppa dig nu

Nu tar Jula ett nytt grepp på sitt koncept för kommunikation. Från att ha jobbat med fokus på produkt och pris skiftar företaget nu budskapet till att istället motivera och inspirera människor till att våga fixa saker på egen hand.

Mindius fick uppdraget att på kort tid tillsammans med personal från Jula utveckla en fristående kampanjwebb. Mindius står för all teknik, utveckling och drift och Jula har ansvarat för grundkoncept och innehåll. Mattias Olsson som jobbar som Digital Marketing Specialist på Jula har varit projektledare och i samband med lanseringen tog vi ett snack med honom för att få hans syn på projektet och vårt arbete tillsammans.

Vad är syftet med kampanjwebben?
– Syftet med denna kampanjwebben är att vi ville presentera vårat nya kommunikationskoncept på ett nytt och annorlunda sätt mot vad vi brukar göra på vår vanliga sajt – då passar en separat extern sajt fantastiskt bra. Vi ville låta vår nya reklamfilm, vårat koncept och inspirationsinnehåll att ta mera plats och på så sätt visa en lite annorlunda sida av Jula.

Vilka vill ni främst nå ut till?
– Med sajten så hade vi som mål att nå ut till alla som redan idag är våra fantastiska kunder, men vi ville även få chansen att presentera oss för nya målgrupper och hitta nya kunder. Detta passar väldigt bra med vårat nya koncept då vi har som mål att nå ut och motivera fler människor att vilja fixa saker själva.

Varför valde ni Mindius som leverantör till projektet?
– Vi valde Mindius för att vi fick ett otroligt bra engagemang direkt från start vilket verkligen var avgörande för denna produktionen. Vi fick mycket input kring dess innehåll och utseende och kom tillsammans fram till ett lösningsförslag som fungerat väldigt bra!

Hur har reaktionerna sett ut än så länge?
– Vi har fått mycket positiva reaktioner både internt och extern för den nya kampanjwebben som vi är väldigt nöjda med. Vi har tack vare kampanjwebben drivit en hel del ny trafik till vår vanliga sajt som är en väldigt roligt. Detta tar vi som en väldigt positiv reaktion – att fler vill läsa mer om oss och hitta vad vi kan erbjuda.

Du hittar kampanjwebben på www.ingetkanstoppadignu.se.