Implementering av ny grafisk profil och förbättringar på provektor.se

Redesign av Provektor – Nyhet på Mindius

Under början av 2021 fick Provektor nya ägare i börsnoterade Soltech Energy och bytte då även både logga och grafisk profil. Provektor valde att behålla befintlig webb och anpassa den efter den nya grafiska profilen. Mindius mall var redan specialanpassad för Provektors komplexa affärsmodell där man jobbar mot både privatpersoner och företag och är dessutom anpassad för specialområdet för Industri & Process.

Redesign och nya funktioner

Mindius tog fram förslag på ny design där vi sparade det bästa från befintlig mall men med nya färger, gradients och typsnitt från den grafiska profilen så att webben andandes samma anda som Soltech . I samband med detta passade vi även på att göra några förbättringar. Navigeringen gjordes om till en drop down-meny där besökaren kan komma till rätt material med färre klick och ger en mycket bättre överblick av hela sidstrukturen utan att behöva navigera till respektive sida. Startsidan fick en ny modul som gör uppdelningen av områdena tydligare genom att kunna förklara mer med både ikon, rubrik och text på ett snyggt sätt.

Snabb process

I det här projektet har vi jobbat i en agil process för att få ut förändringarna snabbare och lanserat en sak i taget i omgångar under hösten. Nästa förändring som är på gång är ny gemensam kontaktsida med karta som ger överblick av alla kontor och gör det enklare hittar rätt kontaktperson. Samtidigt visar vi Provektors storlek och täckning över hela Skaraborg.

Se förändringarna – Besök provektor.se

Har er verksamhet förändras eller har ni nya behov?

Vi kan sätta oss in i dina problem och hjälpa dig att ta fram nya koncept. Kontakta Camilla eller Christer så pratar vi mer 😊

Camilla Bergmancamilla.bergman@mindius.se – 0500-27 20 55
Christer Hedmanchrister.hedman@mindius.se – 0500-27 20 53