Forsbergs Mäklarbyrå – små förändringar som gör stor skillnad

Skärmbild av Forsbergs Mäklarbyrå – Startsidan med film i introt

Ibland är det inte det stora förändringar som gör störst skillnad. Ibland ger det mer effekt att ta det som redan finns och lyfta det till nästa nivå.

För en fastighetsmäklare är bilderna extremt viktiga för att marknadsföra ett objekt. I den nya versionen av webbplatsen skapar vi en bättre överblick genom att använda några få utvalda bilder på första nivån, vill man se mer bilder går det att visa alla. Bilderna går även att se i en lightbox där bilderna visas i större storlek än tidigare. Det finns numera även möjlighet att jobba med filmklipp, ett effektivt sätt att förmedla en känsla och upplevelse jämfört med statiska bilder. All objektsdata och media hämtas direkt från Vitecs system för fastighetsmäklare och anpassas sedan för webben.

Tekniken går hela tiden framåt och det gäller inte minst webb där trender och möjligheter förändras väldigt snabbt. Därför är det väldigt smart att revidera sina webbplatser och appar kontinuerligt för att kunna haka på de nya trenderna istället för att vänta för länge så att man i princip behöver redesigna om hela produkten. Större förändringar kan också innebära mer risk och kan behöva större insats av analys, förstudier och research. Att löpande jobba med små förbättringar gör det oftare både lättare och billigare att förädla den befintliga lösning.

Nya funktioner & förbättringar

Här är några av de saker som vi lanserade i början av året.

  • Rörliga bilder (film utan ljud) på sidor och objekt.
  • Visa 3 första bilderna i varje sektion tillsammans med rubrik och text = bättre överblick. Övriga bilder går enkelt att fälla ut om man vill se alla.
  • Öppna bilder i så kallad “light box”. Visar en bild i taget och navigera enkelt mellan bilderna
  • Citatblock till startsidan
  • Länkblock med bilder
  • Förbättrad typografi på sidor

Se resultatet på forsbergshuset.se

Skärmbild av Forsbergs Mäklarbyrå – Sektion med beskrivning och 3 första bilderna
Skärmbild av Forsbergs Mäklarbyrå – Lightbox öppnar bilden i större