Vi stödjer Läkare utan gränser 2018

I år är vi företagsvän till Läkare utan gränser, en medicinsk humanitär organisation som hjälper och räddar personer i nöd. Organisationen undsätter människor som drabbats av krig, kriser och naturkatastrofer oavsett vilken politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet de har. Organisationen startades 1971 och arbetet utförs världen över av ungefär 3 200 internationella fältarbetare tillsammans med 32 000 lokalanställda.

I Sverige arbetar man främst med att samla in pengar, rekrytera fältarbetare och kommunikation. Bara förra året åkte 139 fältarbetare från Sverige och deltog i totalt 177 uppdrag världen över. Vi på Mindius är därför stolta över att kunna stödja Läkare utan gränser och det viktiga uppdrag de har. För oss är det viktigt att ge en gåva till något som stödjer ett betydelsefullt arbete, hjälper människor och det viktigaste av allt - något som räddar liv.

Vill du också bli företagsvän, månadsgivare eller kanske bara läsa mer om organisationen och deras arbete? Du hittar all information på deras deras webbplats.