Mindius Labs

I vårt dotterbolag Mindius Labs utvecklar vi affärsidéer till digitala produkter och varumärken – antingen i helt egen regi eller i samarbeten med externa partners. Vårt mål är att bolaget ska bli en accelerator för spännande idéer.

Mindius Labs är en av delägarna i Sajkla

Sajkla är det första externa bolag som Mindius Labs varit med och grundat. I denna intervju berättar grundarna Stefan Lundberg, Jenny Ekman och Christer Hedman om varför de startade Sajkla, om hur allt började med projektet Möbelbruket och hur planen framåt ser ut. En berättelse om hur smart digitalisering, ett starkt leverantörsnätverk och miljömedvetna kunder tillsammans kan göra möbelbranschen mer cirkulär genom återbruk.

Jenny Ekman – Sajkla

”Det har varit fantastiskt kul att starta upp Sajkla tillsammans med Mindius. Praktisk erfarenhet från företagande och djup kompetens kring digitalisering ger ett starkt bidrag till vårt team."

— Jenny Ekman, Sajkla

Christer Hedman – kort transparent bakgrund

Behöver du en affärspartner?

Har du en spännande affärsidé som kräver en smart digital plattform för att lyfta? Då kanske vi ska förverkliga den tillsammans!? Vi på Mindius kan gå in med resurser, kompetens och delägarskap för att bygga ett gemensamt varumärke eller bolag.

Christer Hedman
christer.hedman@mindius.se
0706-83 35 33