Asitis

Asitis

att göra det komplicerade begripligt

Asitis är ett företag i Gothia Science Park som levererar komplexa systemlösningar och tjänster till finansbranschen. Mindius fick utmaningen att förmedla detta på ett modernt och begripligt sätt på webben. Resultatet är en kundvänlig och mobilanpassad webbplats som personalen på Asitis själv lätt kan underhålla.

Initialt fokuserade vi tillsammans med Asitis på att strukturera upp verksamhetens alla tjänster, produkter och intressenter. Utifrån denna förståelse byggde vi upp ett koncept med sajtstruktur och layoutskisser som sedan låg till grund för en pixeldesign. Detta är en effektiv metod för att undvika att fastna i specifika designfrågor.

Under tiden vi på Mindius kodade mallarna för WordPress så jobbade Asitis med texterna. Eftersom Asitis är ett kunskapsföretag så ville vi även lyfta fram personalen med bild. Fotograf Thomas Harrysson levererade som vanligt mycket bra bilder som verkligen speglar Asitis som företag. Alla olika delar syddes sedan ihop i en lättnavigerad webb med saklig information och tydliga kontaktvägar.

asitis.se

Asitis bild på Logotyp

Asitis AB Startsida